Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Lluís Comerón

Mor Lluís Comerón, exdegà del COAC i president del CSCAE

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L'arquitecte Lluís Comerón i Graupera, exdegà del COAC (2010-2017) i president del CSCAE (2018-2022), ha mort el 25 de gener a l'edat de 61 anys. El seu traspàs representa una gran pèrdua per al Col·legi i per a tot el col·lectiu, així com per a tots aquells que vam tenir l’oportunitat de conèixer-lo, treballar amb ell i gaudir de la seva inestimable amistat.

Llibre de condolences virtual
Les persones que ho desitgin poden enviar un missatge on line en record de Lluís Comerón.

Nascut a Mataró l'any 1960, va estudiar Arquitectura a l'ETSAB, escola en la qual va ser professor de Matemàtiques i Projectes. Posteriorment va ser també professor de Projectes a l'ETSAV.

Al llarg de la seva trajectòria professional va tenir una gran vinculació amb el Col·legi. Va ser vocal de la Junta Directiva de la Demarcació de Barcelona entre el 2002 i 2006. L'any 2006 va ser elegit president de la Demarcació de Barcelona fins al 2010, quan va assumir el seu primer mandat com a degà del COAC. Al final del seu segon mandat, el 2017, va ser nomenat president del CSCAE, càrrec que ha ocupat fins a la seva mort.

Al capdavant del COAC, Lluís Comerón va treballar incansablement per posar en valor l’arquitectura, defensar el col·lectiu i millorar les condicions de l'exercici professional. La seva convicció de l'important paper dels col·legis professionals el va fer lluitar perquè, l'any 2014, l'Avantprojecte de Llei de Col·legis i Serveis Professionals no tirés endavant. Més tard, va impulsar la Llei de l'Arquitectura, aprovada el 2017, i el Pacte per la Renovació Urbana. També va promoure la renovació de la seu del COAC a Plaça Nova, així com l'organització del Congrés d'Arquitectura de 2016.

En l'àmbit professional, després d'haver treballat amb Ramon Sanabria i Ramon Artigas, va fundar el seu propi estudi a Sant Cugat del Vallès, des d'on va desenvolupar una pràctica professional diversa, tant per a les administracions públiques com per al sector privat, realitzant projectes d'equipaments escolars, sanitaris, penitenciaris i culturals, així com espais públics i edificis d'habitatges.

Descansi en pau.
25/01/2022
Tornar