Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
17 maig 2022

Participa a les eleccions del COAC 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca eleccions el proper 17 de maig per escollir els òrgans de govern i representants per als propers quatre anys. Així, els col·legiats podran exercir el seu dret a vot per triar les persones que, al capdavant de la institució, representaran els arquitectes com a col·lectiu professional durant els propers quatre anys.

Web per estar al dia
Per tal de poder seguir tota l'actualitat d'aquests comicis, s'ha habilitat un apartat específic al web amb tota la informació per participar-hi: calendari, requisits de votació, sistema de vot, normativa, etc. Es tracta d'un apartat viu que s'anirà actualitzant amb totes les novetats.

Comprovació del cens i presentació de candidatures

Per tal de poder exercir el dret al vot o presentar-se a les eleccions és indispensable tenir la inscripció al cens electoral tancat el 31 de desembre de 2021. A partir del 22 de març, els col·legiats podran comprovar si estan inscrits al cens des de l'apartat web d'eleccions, identificant-se amb l'usuari i contrasenya habituals per a arquitectes.cat

Les candidatures es podran presentar fins al dijous 7 d'abril a les 15 h enviant sol·licitud a les secretaries del COAC.


MÒBIL
itza't per a les eleccions

El el vot electrònic serà l'única modalitat de vot, i es podrà exercir tant de manera remota (els dies 16 i 17 de maig) com presencialment (el mateix 17 de maig) a les seus col·legials mitjançant els terminals habilitats.

Les credencials per poder votar s'enviaran telemàticament, prèvia autentificació, als col·legiats que tinguin informat al COAC el seu correu electrònic i número de mòbil per a notificacions. 

En aquest sentit, el COAC engega de nou la campanya "MÒBILitza't per a les eleccions" per tal que els col·legiats comprovin i actualitzin, si s'escau, les dades de contacte facilitades. Aquesta comprovació es pot fer a través de la Secretaria Virtual, dins l'apartat "Les meves dades col·legials" (caldrà que identificar-se amb l'usuari i contrasenya habituals). Podeu consultar com fer l'actualització en aquest vídeo.


Dubtes i consultes

S'atendran a través del telèfon d'Atenció a l'Arquitecte (93 306 78 03) de dilluns a dijous de 8.30 a 16.30 h i divendres de 8.30 a 14 h o bé enviar un correu electrònic a eleccions2022@coac.net
17/03/2022
Tornar