Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Arquitectura i salut

Invertir en arquitectura és millorar en salut

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC ha impulsat la campanyaInvertir en arquitectura és millorar la teva salut, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, per conscienciar la ciutadania de la importància de l’arquitectura en els entorns on vivim i de com els arquitectes podem contribuir a que els espais siguin millors, de més qualitat, més sans, en definitiva.

L’arquitectura històricament ha contribuït a la millora de la salut de les persones gràcies a la creació d’entorns i espais que propicien estils de vida més saludables i que prevenen i corregeixen problemes derivats de la vida a la ciutat.

Una de les claus per optimitzar les condicions dels espais i fer-los més saludables és la rehabilitació. Per aquest motiu, la campanya s’activa de forma gairebé paral·lela a la posada en marxa de diversos programes d’ajuts a la rehabilitació que s’impulsen en el marc dels fons Next Generation.

L’arquitectura és una professió amb una gran funció social, i ara més que mai hem de ressaltar els beneficis que pot aportar per afavorir la nostra salut i benestar.
 
 
21/02/2022
Tornar