Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nou compte sobre arquitectura catalana a Instagram

Celebrem el Dia Mundial de l'Arquitectura: obrim nou canal a Instagram per divulgar l'arquitectura catalana

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb motiu del Dia Mundial de l’Arquitectura, el COAC obre un nou perfil a Instagram, @arquitecturacatalana, un espai on conèixer, descobrir i gaudir de l’arquitectura moderna i contemporània de Catalunya que hi ha recollida al web arquitecturacatalana.cat.


                       

El nou espai a les xarxes socials s’adreça a les persones apassionades de l’arquitectura, des d’arquitectes fins a la ciutadania en general, i respon al compromís que té el COAC de difondre i posar en valor l’arquitectura catalana i la tasca dels arquitectes, tant des del punt de vista social com també el cultural.

A @arquitecturacatalana s’hi aniran penjant fotografies d’obres des del 1832 fins a l’actualitat, des de projectes d’edificació fins a propostes vinculades al paisatge, passant per les rehabilitacions i plans urbanístics. A més a més, també s’hi podrà trobar informació actualitzada de la documentació disponible i el funcionament del web, així com commemoracions d’aniversaris i altres efemèrides.

Una porta d’entrada a arquitecturacatalana.cat
El nou perfil d’Instagram vol ser una finestra, doncs, des de la qual endinsar-se al portal arquitecturacatalana.cat i documentar-se més a fons o descobrir altres obres. El web, que el COAC va estrenar ara fa gairebé un any, ja compta amb més de 2.800 obres de gairebé 1.500 arquitectes, en un exercici de radiografiar l’arquitectura catalana moderna i contemporània d’arreu del territori.

                   

1/10/2020
Tornar