Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
crit per les dones afganeses

El COAC amb el poble afganès. Apunta't a la manifestació

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb l'objectiu de denunciar la situació de vulneració dels drets humans que està patint la població afganesa -en especial les dones i les criatures- des del retorn dels talibans al poder, diversos col·lectius i entitats de dones de Catalunya han convocat la manifestació virtual "Crit per les dones afganeses". 

La Comissió de Dones i d'Igualtat de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya -de la qual el COAC en forma part-, és una de les tres promotores de l'acció, junt amb la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora i dones COEINF, amb la col·laboració del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Com participar a la manifestació
L'acte central tindrà lloc el dissabte 27 de novembre a les 18 h al Passeig de Gràcia de Barcelona, i compta amb la participació del teixit associatiu i altres entitats, organitzacions i institucions catalanes. La participació a la manifestacio virtual es pot fer  amb inscripció al web; cada inscripció donarà presència anònima a l'acte en forma de cadira virtual.

Així mateix, durant el període d'inscripció i fins al tancament del web -el 24 de desembre-, tothom qui ho desitgi podrà fer una aportació econòmica voluntària. La recaptació de donatius s'entregarà a les entitats que treballen per acollir de forma digna als qui han fugit i ajudar-los a refer les seves vides.

Més informació i inscripcions
16/11/2021
Tornar