Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Festa de l'Arquitectura 2018

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper divendres 11 de maig, el Col·legi d'Arquitectes organitza la Festa de l'Arquitectura al Parc d'Atraccions del Tibidabo. A la festa hi esteu convidats tots els arquitectes col·legiats i enguany també els membres d'ArquinFAD i els estudiants d'arquitectura. El Parc estarà tancat per a la resta de visitants.

La trobada tindrà un marcat caire familiar, així que us animem a venir amb un acompanyant i els vostres fills.

PROGRAMA D'ACTIVITATS:


18.30 h: OBERTURA DE PORTES DEL PARC D'ATRACCIONS

- Les atraccions que estaran obertes fins a la mitjanit són: Giradabo, Talaia, Carrousel, Avió, Crash Cars, Museu d'Autòmats i Miramiralls, Muntanya Russa, Embruixabruixes, Tibidabo Express, Diàvolo, Interactibi i espectacle Hotel Krüeger.

18:30 - 21 h: ITINERARIS PEL PARC D'ATRACCIONS (Des del Mirador del Tibidabo)

- El Tibidabo: un recorregut per la història i l’arquitectura del Tibidabo, on es poden veure edificis de Josep Domènech i Estapà, Josep Puig i Cadafalch, Nicolau Maria Rubió i Tudurí o Norman Foster. Horaris: 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h. 

- Una vista excepcional de Barcelona: una interpretació de la ciutat de Barcelona vista des de 512 m d’alçada: les diferents trames urbanes, els accidents topogràfics i la relació amb el territori que l’envolta. Horaris: 19 h, 20 h i 21 h. 

Itineraris organitzats per El Globus Vermell.
18 - 21 h: RETRATA LA #FestArquitectura! 


- Vine i participa al concurs de fotografia 'Retrata la #FestArquitectura'. Deixa anar la teva imaginació i dibuixa o fotografia la #FestArquitectura al Tibidabo: una panoràmica de Barcelona, un racó del Parc o un moment de la festa! Penja la imatge a Instagram amb l'etiqueta #FestArquitectura i entraràs al sorteig d'una nit amb sopar i esmorzar inclosos a l'Hotel Mil Estrelles de Cornellà de Terri, gentilesa del mateix hotel.

20 - 21 h: ACTUACIÓ MUSICAL DELS 'VIRGINIA & THE WOOLFS' (Plaça dels Somnis)

21:30 - 23:30 h: ACTUACIÓ MUSICAL FINAL (Plaça dels Somnis)ACCESSOS:

· Servei d'autobusos llançadora gratuïts Vall d'Hebron - Tibidabo - Vall d'Hebron cada 15 minuts des de les 18 h fins a les 00:15 h. (Parada Vall d'Hebron: Passeig de la Vall d’Hebron, 160, a 150 metres de la parada de metro de la Vall d'Hebrón, L3). Al costat de la parada de l'autobús llançadora hi ha l'aparcament de Sant Genís, per aquells que vulgueu deixar-hi el vostre cotxe. 

· Funicular gratuït des de la Plaça del Doctor Andreu des de les 18 h fins a les 00:15 h.

· Aparcament de pagament al Cim del Tibidabo (el preu de l'aparcament es tarifarà per minuts. A partir de les 3 hores i 20 minuts el preu màxim serà de 10€). Les places d'aparcament són limitades. Es recomana l'accés al parc en transport públic.

Per utilitzar el servei d'autobús llançadora, funicular o aparcament, descarrega't el passi.


Nota 1: Recorda que en el punt d'accés, et podem demanar un document que acrediti que ets col·legiat del COAC, soci d'ArquinFAD o estudiant d'arquitectura.

Nota 2: El COAC es reserva el dret a cancel·lar la Festa de l'Arquitectura en cas de condicions meterològiques adverses. 

Nota 3: Et recomanem que consultis el web del Tibidabo per veure les restriccions d'alçada de les atraccions


Amb el patrocini de:

         
Versió per a imprimirPDF version