degana del COAC i responsable del Cosentino City Barcelona, Isabel Martínez-Cosentino

EL COAC i Cosentino signen un conveni per al recolzament a activitats culturals del Col·legi

Imatge: 
© Cosentino
COSENTINO comença la seva col·laboració amb el COAC donant suport al cicle conferències que organitzem en homenatge a Enric Miralles, que s'inicia el proper 3 de juny amb Rafael Moneo i Benedetta Tagliabue. També serà l'empresa patrocinadora de l’Agenda d’Arquitectura, el butlletí setmanal que recull l'activitat cultural d'una setantena d'institucions de tot el país.

L’acte de signatura ha tingut lloc el 19 de maig al nou showroom que Cosentino City ha obert a Barcelona (Av. Diagonal, 407), i ha comptat amb la presència de la degana del COAC, Assumpció Puig; la responsable del Cosentino City Barcelona, Isabel Martínez-Cosentino; el vocal de Cultura del COAC, Josep Ferrando i el gerent de Cosentino City Barcelona, Vicente Martínez-Cosentino. 

Cosentino City Barcelona
L'espai “Cosentino City Barcelona” va ser inaugurat el passat mes d'octubre per la multinacional espanyola, especialitzada en la producció i distribució de superfícies innovadores per al món de l’arquitectura i del disseny. Amb el lema “Get inspired”, el nou espai, de 700 m2, suposa un important salt qualitatiu en el desenvolupament del concepte “City”, innovant en el model de distribució i exhibició dels seus productes.
18/05/2021
Tornar