Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
arquitectes homenatjats

ACTE INSTITUCIONAL DE DISTINCIÓ DE COL·LEGIATS I AGRAÏMENT A LES DONACIONS A L'ARXIU HISTÒRIC I LA BIBLIOTECA

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El dijous 7 d'octubre  s'ha dut a terme al Campus Nord de la UPC l’Acte institucional de distinció dels col·legiats. En aquest acte, que se celebra cada any, es fa un reconeixement als companys i companyes arquitectes que han fet cinquanta anys de col·legiació, lliurant-los la Insígnia del Cinquantenari.

El 2021, fan cinquanta anys de col·legiació: Albert Aguirre Castells, Ferran Anguita de Caralt, Ricard Armengol i Comas, Ramon Artigas i Poch, Antoni M. Batlle i Caravaca, Ferran Besa i Subirats, Lluís Boixader i Vila, Francesc Bonastre i Pomar, Esteve Bonell i Costa, Carles Bonet i Pijoán, Carles Borrell i Calonge, Ramon  Bosch i Agustí, Robert Brufau i Niubó, Francisco Calbet i Rebollo, Xavier Carulla i Pedemonte, José Miguel Casanovas i Rodríguez, Joan Coll i Capó, Ernest Compta i González, Alfons Crespo i Quesada, Joan Cusidó i Cabanes, Raimon Elías i Castells, Joaquim Espanyol i Llorens, Juan José Espinós Solís, Ricard Fayos i Molet, Antoni  Ferrer i Vega, Ramon Figueras i Ríos, Àngel Figuerola i Solá, Pere Fina i Segura, Carles Fochs i Álvarez, Joan-Antoni Fontquerni i Bas, Lluís-Antoni Forteza i Clavé, Josep-Àngel Foyé i Ferrer, Antoni Freixas i Savido, Daniel Freixes i Melero, Jordi-Antoni Freixinet i Fondevila, Joan-Lluís Fumadó i Alsina, Joan Gaya i Jardí, Eduard Giménez i Pérez, Josep Goday i Baylina, Xavier Gomá i Presas, Josep M. González i Valcárcel, Josep M. Gorgas i Vives, Pere Janer i Queraltó, Lluís Josa i García-Tornel, Julio Laviña Batallé, Juli LLuerca Fernández, Pere Maggi i Gil,  Joan M. Marco i Cardona, Xavier Maristany i Bohigas, Salvador Martínez i Boneu, María-Isabel Meléndez i Plumed, Josep Mercadé i Pascual, Francesc Millán i Guasch, Javier Monedero Isorna, Joaquim Mora i Mascaró, Romà Pámpols i Sales, Francesc Pernas i Galí, Ricard Pie i Ninot, Antoni Pineda i Blasco, Joan Pla i Torras, Esteve Ponsa i Ballart, Guillem Ramallo i Sánchez, Jaume Roca i Canalda, Josep M. Roca i Tarragó, Bartomeu Rovira i Xatart, Lluís Ruiz i Cortina, José Luis San Martín San Martín, Josep-Lluís Sangüesa i Zorrilla, Mercè Sans i Alfonso, Joan Sarlat i Cervera, Antoni Solanas i Cánovas, Enric Soler i López, Josep-Lluís Soler i Montagut, Carles Spieler i Oliu, Joan Tarrús i Galter, Pere Tor i Bertrán, Antoni Torner i Roda, Joan Tusell De Diego, Joan Valls i Porcel, Joaquim Vayreda i Casadevall, Joan Vila i Grabuleda, Maria-Pilar de la Villa i Ugas, Pau Vitali i Aguilar, Francesc-Xavier Xalabarder i Miramanda.

Amb motiu del cinquentenari, el COAC ha organitzat —com en els darrers anys— l'exposició fotogràfica "50 anys d'arquitectura. 1971-2021". Es tracta d'una exposició digital que recull una mostra de treballs d'alguns dels companys arquitectes que celebren els seus 50 anys de col·legiació. La mostra, en format virtual, s'obrirà al públic en finalitzar l'acte institucional.

Així mateix, en el transcurs de l'acte el COAC ha agraït les donacions de fons documentals realitzades a l'Arxiu Històric i a la Biblioteca

L'acte ha finalitzat amb una actuació de la Coral dels Arquitectes de Catalunya. 
4/10/2021
Tornar