Acte institucional de distinció dels col·legiats.

ACTE INSTITUCIONAL DE DISTINCIÓ DE COL·LEGIATS I AGRAÏMENT A LES DONACIONS A L'ARXIU HISTÒRIC I LA BIBLIOTECA

Imatge: 
© Anna Mas
El 29 de juny s'ha dut a terme a plaça Nova l’Acte institucional de distinció dels col·legiats. En aquest acte, que se celebra cada any, es fa un reconeixement als companys i companyes arquitectes que han fet cinquanta anys de col·legiació, lliurant-los la Insígnia del Cinquantenari. Amb motiu de la pandèmia, l'acte del 2020 no es va poder celebrar, i per això en la trobada del dia 29 s'ha homenatjat els arquitectes que van fer 50 anys de col·legiació l'any passat.

El 2020, van fer cinquanta anys de col·legiació: Montserrat Adroer i Tasis, Pere Aixàs i Espar, Claudi Aranyó i Bertrán, Joan Asperó i Plana, Joan-Ramon Baixauli i Cullaré, Josep-Lluís Balcells i Canela, Joan Baldó i Mañosa, Miquel Batet i Arderiu, Francesc Batlle i Lloret, Marc P. Batlle i Santasuana, Josep Benedito i Rovira, Ferran Bernad i Moral, Josep-Ramon Camprubí i Viglione, Joaquim Casals i Coll, Joan M. De Castellar i Bertrán, Jesús Maria Coll i Capella, Manuel Croissier i Batista, Enrique Cruzate Bernaldo De Quirós, Ramon M. Dedéu i Gispert, Carlos María Díaz Gómez, Carlos Díaz i Biosca, Albert Dou i Peris, Ramon Espar Argerich, Albert Esquerdo i Liesa, Ramon Farré-Escofet i París, Carlos Ferrater i Lambarri, David Ferrer i Bastida, Lluis-Carles Ferrer i Montseny, Joan M. Flores i Casas, Joan-Lluís Frigola i Torras, Jordi Garcés i Brusés, Josep Gaspar i Alba, Mariano Gimeno Cobos, Manuel-Sergi Godia i Fran, Pere González i Nebreda, Joan-Baptista Güell i Roca, Josep M. Gutiérrez i Noguera, Jaume Laporta i Roselló, Josep M. Massot i Beltrán, Josep M. Milà i Rovira, Rafael Mínguez i Ortiz, Santiago Miravitlles i Torras, Josep-Lluís Montserrat i Solé, Francesc Oró i Oró, Antoni Palou i Ballester, Carles M. Paniagua i Rucosa, Joan M. Pavía De Doménech, Ramon Pedrerol i Jardí, Joan-Bosco Pineda i Marfá, Pere De Prada i Jaén, Frederic Prats i Esteve, José Javier Rodríguez i Moisés, Narcís Roig i Jover, Joan Rovira i Casajuana, Maria Àngels Rovira i Xatart, José Ignacio Ruiz Muñoz, Joan-Baptista Santana i Gragera, Enric Soria i Badía, José-Luis Soro López, Joaquim Suñer i Pellicer, Salvador Torrents i Vergés, Vicenç Tort i Arnau, Josep Vaccaro i Ruiz, Joan-Lluís Vidal i Solé, Joaquim De Vilar i Vergés, Lluís-Xavier Vitòria i Àgreda.

Amb motiu del cinquantenari, el COAC ha organitzat —com en els darrers anys— l'exposició fotogràfica "50 anys d'arquitectura. 1970-2020". Es tracta d'una exposició digital que recull una mostra de treballs d'alguns dels companys arquitectes que celebren els seus 50 anys de col·legiació. La mostra, en format virtual, s'obrirà al públic en finalitzar l'acte institucional.

Així mateix, en el transcurs de l'acte el COAC s'han agraït les donacions de fons documentals realitzades a l'Arxiu Històric i a la Biblioteca

L'acte ha finalitzat amb una actuació de la Coral dels Arquitectes de Catalunya. 

Per últim, i com és tradició, el mateix dia de l'acte l'església de Sant Felip Neri (pl. Sant Felip Neri, 4 de Barcelona) ha acollit  una missa en memòria dels col·legiats traspassats el darrer any.
 
22/06/2021
Tornar