Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatges guanyadores del concurs d'Instagram #FestArquitectes

La Festa d’Arquitectes aplega més de 3.000 persones en el retrobament del col·lectiu

Imatge: 
© @ale_espaliat i @ozveeva

Més de 3.000 persones van retrobar-se al Parc d’Atraccions del Tibidabo en la celebració de la Festa d’Arquitectes organitzada per la Demarcació de Barcelona del COAC el passat 27 de maig. Els assistents van poder gaudir de la màgia d’aquest emblemàtic espai, que ofereix vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona, mentre pujaven a les atraccions.

Durant la tarda, les persones que s’hi havien inscrit prèviament, van participar a les visites guiades ‘Torre de les Aigües’ i ‘Una vista excepcional de Barcelona’, per redescobrir el patrimoni barceloní i conèixer l’urbanisme de la ciutat a través de la vista panoràmica del parc.

A banda de l’ambient que es va viure a les 13 atraccions obertes per a l’ocasió, la plaça dels Somnis va concentrar un programa d’activitats per a tota la família. Koko El Mag va captivar petits i grans amb un espectacle de màgia ple d’humor i color, que va donar pas a la benvinguda institucional, l’agraïment a les empreses patrocinadores i col·laboradores i la conferència de l’arquitecte Josep Miàs sobre la Cuca de Llum, el nou funicular del Tibidabo.

El sorteig de ‘La Capell’ va ser un dels moments més esperats de la nit i va ser el número 1056 el qual es va endur la làmpada Santa&Cole que es regalava per celebrar la Festa d’Arquitectes. Per últim, el pop íntim d’Intana, grup liderat per l’arquitecta Núria Moliner, va posar la cirereta a una vetllada per al record, la del retrobament del col·lectiu després de la pandèmia.

La #FestArquitectes a Instagram
La Festa d’Arquitectes no només es va viure in situ, sinó també a les xarxes socials gràcies al concurs de fotografia, que convidava els assistents a penjar imatges de la festa a Instagram que fessin referència als conceptes de ‘Perspectiva’ i ‘Sostenibilitat’ amb l’etiqueta #FestArquitectes.

'L'espera nerviosa' d'Alejandra Espaliat ha guanyat en la categoria de 'Perspectiva', mentre que 'Festa sostenible' d'Eva Ozcoz Verge ho ha fet en la categoria 'Sostenibilitat'. Les autores de les dues fotografies guanyadores, que il·lustren aquesta notícia, s'emporten un paquet de dues entrades dobles per a la Casa Batlló i el Teatre Akadèmia. 

Podeu recuperar les 60 imatges de la festa posant l’etiqueta #FestArquitectes al cercador d’Instagram.

Patrocina:


Col·labora:

31/05/2022
Tornar