Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Biblioteca

La Biblioteca del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb una història centenària, és avui la segona d’Europa en nombre de volums. Les seves cinc seus acumulen més de 180.000 referències, un nombre prou eloqüent que demostra el patrimoni que tenen a la seva disposició els col·legiats, i aquesta riquesa documental la converteix en un referent ineludible de l’arquitectura. És, a més, un servei en constant evolució per adaptar-se a les necessitats actuals dels arquitectes.

Un dels objectius principals de la Biblioteca és dotar els arquitectes de les eines necessàries perquè puguin disposar de la informació que els cal per dur a terme la seva activitat amb una perspectiva àmplia, tant amb una visió del món contemporani actualitzada com amb una documentació històrica que lligui amb el passat.

Així, es té cura especial a omplir els buits bibliogràfics en el seu fons i a dur a terme una política d'adquisicions per no ser únicament la dipositària del patrimoni, sinó que aquest es vagi enriquint amb les aportacions més noves de l’arquitectura última. D’aquesta manera, integra en un sol corpus el que és més antic amb el que és de creació més recent. La Biblioteca del COAC està concebuda com un corpus únic, que es desplega territorialment en les diferents seus col·legials.

Actualment, cada Demarcació del Col·legi disposa d’instal·lacions on es poden consultar tant els volums dipositats en cadascuna d’elles com els dels fons comuns. La interconnexió entre aquestes seus és fonamental perquè cada usuari pugui obtenir la informació que necessita sense entrebancs.                                                                                                                   
Contacte

Serveis

Catàleg

Et pot interessar                                                                                                           
Notícies                                                                         

Versió per a imprimirPDF version