Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Avantguarda | [C] Conferència | Takk · 'Arquitectura i co-existència'

Avantguarda | [C] Conferència | Takk · 'Arquitectura i co-existència'

Imatge: 
© Estudi d'arquitectura Takk
Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat d'escoltar a l'estudi d'arquitectura Takk, on Mireia Luzàrraga ens oferirà una conferència sota la temàtica de l'experimentalisme, amb el títol 'Arquitectura i co-existència'Presenta l’acte l'Anna Castellà d’Arjub.

Takk és un estudi d'arquitectura i disseny amb seu a Barcelona. Fundats per Mireia Luzàrraga i Alejandro Muiño, els seus projectes investiguen com l'arquitectura pot catalitzar el desenvolupament de vides més democràtiques mitjançant la incorporació del pensament feminista, l'ecologia i la política a les pràctiques espacials.

El seu treball ha rebut reconeixements com el premi COAM, el premi 'Temps de les Arts' i el premi FAD.

Les seves obres es desenvolupen tant en l'àmbit públic com en el privat. Entre els clients de Takk hi ha FRAC-Centre Val de Loire, IVAM (Instituto Valenciano de Arte Moderno), Ajuntament de Barcelona, ​​FAD (Foment de les Arts i el Disseny), FITUR (Feria de Turismo) o CA2M (Centro de Arte 2 de Mayo), i per a marques internacionals com Vitra, Swatch, Hermès o Moncler.

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb el ponent al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a comunicacio.tar@coac.netPreu del sopar 22€.

El cicle AVANTGUARDA està dividit en quatre grans apartats: ecologisme, experimentalisme, comunicacionisme i academicisme. El format d’aquests quatre apartats i en dies diferents serà el d'una conferència [C], un grup de debat [G] i una master class [M] al mes..

 

#COACTarragona

logo del coac

logo del coac   

Versió per a imprimirPDF version