Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Avantguarda | [C] Conferència | Arqbag · 'Subjecte / Matèria / Aire'

Avantguarda | [C] Conferència | Arqbag · 'Subjecte / Matèria / Aire'

Imatge: 
© Cooperativa d'arquitectura Arqbag
Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat d'escoltar la cooperativa d'arquitectura Arqbag, on el Bernat Colomé ens oferirà una conferència sota la temàtica de l'ecologisme, amb el títol 'Subjecte / Matèria / Aire'. Presenta l’acte l'Anna Castellà d’Arjub.

Arbag son una cooperativa d'arquitectura que promou nous models de relació entre persones, habitabilitat i territori. Entenen l'arquitectura com la gestió transversal dels recursos energètics, ambientals, econòmics i socials. Remarquem i posem en valor el procés i no sols el resultat.

Apliquen un mètode científic de treball a tots els tipus de projectes que desenvolupen. La finalitat d'aquesta metodologia és detectar indicadors, recollir dades, generar contingut, parametritzar i sociabilitzar els objectius, per a plantejar estratègies fonamentades en una visió objectiva, transversal i col·lectiva.

Entenen la sostenibilitat des d'una condició assequible i accessible. Aposten per l'acostament, la participació, l'intercanvi de coneixement i l'apoderament dels usuaris, construint eines per a la presa de decisions i l'aprenentatge col·lectiu.

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb el ponent al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a comunicacio.tar@coac.net. Preu del sopar 22€.

El cicle AVANTGUARDA està dividit en quatre grans apartats: ecologisme, experimentalisme, comunicacionisme i academicisme. El format d’aquests quatre apartats i en dies diferents serà el d'una conferència [C], un grup de debat [G] i una master class [M] al mes.

 

#COACTarragona

logo del coac

logo del coac   

Versió per a imprimirPDF version