Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Acte de lliurament dels Premis d'Aquitectura de les Comarques de Girona 2024

  El divendres 7 de juny, a les 19.30 hores, el món de l’arquitectura juntament amb el de la construcció, el de la cultura i l’emprenedoria tenen una cita important: l'Acte de lliurament dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2024. Després de conèixer els guardonats, s’inaugurarà l’exposició dels projectes seleccionats i premiats d’aquesta edició.

  Día: Dv, 07 juny 19.30 h

 • XXVIIè Torneig de Golf d'Arquitectes de Catalunya

  Des de 1995, el Club de Golf Arquitectes Catalunya organitza, coincidint amb la Festa Patronal del nostre sector professional, el Torneig de Golf d’Arquitectes de Catalunya, que enguany arriba a la seva 27a edició.

  Día: Dj, 06 juny de 8 a 17h

 • Avantguarda | [M] Masterclass | Slow Studio · 'bioconstrucció i bioclimatisme'

  Avantguarda | [M] Masterclass | Slow Studio · 'bioconstrucció i bioclimatisme'

  Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat d'escoltar a Slow Studio, on la Jade Serra ens oferirà una masterclass sota la temàtica de l'ecologisme, amb el títol 'Bioconstrucció i bioclimatisme'. Presenta l’acte l'Anna Castellà d’Arjub.

  Día: Dj, 29 febrer A les 19:00 h

 • partitura

  Taller de nadales amb la Coral d'Arquitectes de Catalunya

  La Coral dels Arquitectes de Catalunya ha organitzat un taller de nadales per al dimecres 20 de desembre de 18 a 20 h a la Sala Mirador.Es repassaran nadales clàssiques i d'altres de més modernes i al final es farà un petit concert amb les melodies apreses. No cal tenir experiència en cant coral ni la veu entrenada, només ganes de passar una bona estana cantant en grup un repertori variat.

  Des de: Dc, 20 desembre - Fins: Dc, 20 desembre

 • COSMÒGRAF: Salut i benestar a l'arquitectura, ciutats i comunitats sostenibles

  COSMÒGRAF: Salut i benestar a l'arquitectura, ciutats i comunitats sostenibles

  Mitjançant la reflexió sobre diversos temes, podem considerar aspectes crucials per a les ciutats en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, incloent-hi la identificació de factors indispensables per a la vida urbana.

  Día: Dv, 17 novembre 19:00 h

 • Concert de jazz al COAC, amb Albert Bello & Oriol Saña Quartet

  El proper dimarts 11 de juliol a les 19 h, se celebrarà a la seu del COAC un concert a càrrec d'Albert Bello & Oriol Saña Quartet.

  Día: Dm, 11 juliol 19 h

 • XXVIè Torneig de Golf d'Arquitectes de Catalunya

  Des de 1995, el Club de Golf Arquitectes Catalunya organitza, coincidint amb la Festa Patronal del nostre sector professional, el Torneig de Golf d’Arquitectes de Catalunya, que enguany arriba a la seva 26a edició.

  Día: Dc, 07 juny de 8 a 17h

 • Jornades Arqueotònic: Arqueologia i arquitectura del patrimoni

  El 25 i el 26 de novembre de 2022 arriba la primera edició de l'Arqueotònic, les jornades d'arqueologia i d'arquitectura del patrimoni dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura, que tindran lloc a Tarragona i a Forès.

  Día: Dv, 25 novembre Consulteu el programa

 • Regenerar Barcelona. 4a sessió: "Regeneració de barris"

  INSCRIPCIONS: CICLE DE XERRADES REGENERAR BARCELONALa quarta sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "Regeneració de barris" tindrà lloc el proper 6 d'octubre a les 12:30 h.

  Día: Dj, 06 octubre 12:30 h - 14:30 h

Pàgines