Imatges dels guardonats en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

Lliurament dels diplomes dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 14 de desembre va tenir lloc, a la seu de la Demarcació de Girona del COAC, l’Acte de lliurament dels diplomes als autors i autores dels tretze projectes guardonats dels Premis dArquitectura de les Comarques de Girona 2020. El diploma que van rebre tots ells, així com els promotors de les obres premiades, està il·lustrat per un dibuix a llapis de l’arquitecte gironí Arcadi Pla, amb el títol: Concurs La fàbrica “Assos”, Premià de Dalt, 2020.
 

L’acte el va oficiar el president de la Demarcació de Girona del COAC, Marc Riera, qui va donar la benvinguda a tots els guardonats i guardonades, i als representants de les empreses que donen suport al COAC, els quals van lliurar els diplomes. 

La sessió va començar a les 10 hores, essent el director gerent de Vidresif, Joan Sánchez, el primer a fer l’entrega de diplomes. Així, LAR Arquitectura i Rehabilitació, amb l’obra Sota el gel, va rebre la Menció en Interiors; els despatxos  Escribà NadalCastells i Marqués, autors, respectivament, de les obres Terracotta Museu i Recuperant el castell de Montsoriu, van rebre el diploma de Menció especial ex aequo de Patrimoni en la categoria Arquitectures; i finalment Atheleia Arquitectura i Arnau Estudi dArquitectura, autors respectivament d’Una casa de poble i Casa grada, van rebre el diploma de Menció Especial ex aequo dHabitatge en Arquitectures

Tot seguit, el gerent de l’empresa Arcadi Pla SA, Albert Abad, va lliurar el reconeixement als autors de les obres La darrera casa, dArnau Estudi dArquitectura, i Hotel Can Liret, d’Anna Sabrià, per haver obtingut la Menció en Arquitectures. 

Els premiats per l’obra La tercera cara de la lluna, Pep Admetlla + Isaki Lacuesta, van rebre el diploma de Premi dEfímers per part de Jaume Mas, lighting Engineer Expert d’iGuzzini, qui també va ser l’encarregat de lliurar a VINNCLE gastronomia i disseny. Anna Sabrià, Jordi Ginabreda i Gerard Formentí, el diploma del Premi Interiors per la Cafeteria Buttercup

El gerent de l’empresa IRSAP, Alberto Prelez, també va participar en aquest acte, fent entrega del diploma que reconeixia la Menció dInteriors a Taller Sau per la Reforma Sant Daniel. Per altra part, Raimon Ribó, responsable de projectes de Technal, va lliurar el Premi de Paisatges a unparelld'arquitectes + Quim Domene, autors de Can Sau. I Marléne de Arcos, directora de Màrqueting de Plantalech, va entregar el reconeixement a unparelld'arquitectes per Terrasses, menció en la categoria Arquitectures

Finalment, el Premi de lOpinió, que en aquesta edició i per decisió de totes les persones que van participar en la seva elecció mitjançant el web www.premisarquitecturagirona.cat, va ser per la Casa 1701, de Nordest Arquitectura, que van recollir el diploma de la mà de Joan Estela, director gerent d’ITISA.

EMPRESES QUE HI DONEN SUPORT
Un any més, els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona han estat possible gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i els ajuntaments de Girona, Figueres i Olot; Jung, com a patrocinador principal; Brancós Ceramics, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Figueras International Seating, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, IRSAP, Palahí, Plantalech, Tendències Girona i Vidresif, com també Caves Llopart i el Restaurant Mimolet com a col·laboradors, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials. 

Consulta el catàleg de la 23a edició

2/02/2021
Tornar