Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Fonaments de Futur: Presentació de "Dos Edificios en Mataró"

Presentació del llibre ‘2 edificios en Mataró. Dos vías para la sostenibilidad en arquitectura’ de Lluís Grau i Molist a càrrec del propi autor, de l’autor del pròleg, Josep Ma Montaner, de Jaume Carné i la presidenta de la demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten.

Comunament l’edificació, especialment la residencial, passa per ser un dels principals problemes mediambientals pel seu alt consum tant energètic com de recursos en general. Aquesta obra pretén il·luminar vies de reversió del problema de manera que l’arquitectura passi de formar part del problema a ser part de la solució. S’hi expliquen, amb detall, dos exemples residencials d’iniciativa pública a Mataró (prop de Barcelona). L’eficiència energètica va de la mà de la integració arquitectònica, la innovació en tècniques constructives i la contenció de costos econòmics tant d’implantació com de funcionament. També s’apunta la problemàtica (normalment no arquitectònica) que sol precedir les operacions d’habitatge social i que, si no és atesa adequadament, pot engegar en orris el millor dels plantejaments arquitectònics.

Operadors de l’àmbit de l’habitatge, especialment públic; tècnics competents en algun apartat de l’edificació i específicament els arquitectes i gestors, en general, d’edificació, haurien de consultar aquesta obra tant pel diagnòstic exposat com per les solucions de futur apuntades.
Versió per a imprimirPDF version