Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Explorant la sensopercepció a l'obra de Picasso des d'una perspectiva neurocientífica

Imatge: 
Carl Nesjar. Mur de la Sardana, de Pablo Picasso. Barcelona, 1962 ©Carl Nesjar, Picasso Succession. Arxiu Històric del COAC
El proper dijous 30 de maig a les 18.30h, Koncha Pinós presenta una fascinant exploració de la intersecció entre l’art i la neurociència, utilitzant l’obra de Pablo Picasso com a cas d’estudi emblemàtic. Durant la presentació, s’analitzen diversos aspectes clau que revelen la complexa relació entre la sensopercepció i l’expressió artística des d’una perspectiva científica.

Koncha Pinós és directora i cofundadora, juntament amb el doctor Richard J. Davidson, de The Wellbeing Planet, una organització dedicada a cultivar el benestar al planeta mitjançant l'ús de la neurociència cognitiva, afectiva i social. Treballa a quaranta-cinc països procurant educació, assistència psicosocial gratuïta i dirigint projectes innovadors que promouen la reparació forestal.

És neurocientífica, psicoterapeuta contemplativa i politòloga experta en drets humans a Àsia. Va estudiar el desenvolupament del cervell en edat primerenca i de les intel·ligències múltiples a la Universitat de Harvard, i és membre del CCT (Compassion Cultivation Training) a la Universitat de Standford. És docent internacional a nivell neurocientífic, del benestar, l'educació i la transformació social per a la sostenibilitat. És també conferenciant, autora d'articles i de més de vint-i-quatre llibres en matèria d'intel·ligències múltiples i Educació. Acaba de treure el llibre “la Belleza de ser Bueno”

Inscriu-t'hi
Versió per a imprimirPDF version