Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Trobada anual d'arquitectes del Vallès 2018

Imatge: 
© Casa Museu Alegre de Sagrera. Wikimedia Commons

La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya celebrarà el pròxim dijous 5 de juliol, la Trobada anual d'arquitectes del Vallès 2018, al magnífic entorn de la Casa Alegre de Sagrera, a Terrassa.

Enguany volem donar protagonisme a l'arquitecte artista en totes les seves facetes. Aprofitarem aquesta vetllada de retrobament entre el col·lectiu, de relació en un ambient distès, per a reivindicar i donar a conèixer les diferents facetes en què el nostre col·lectiu expressa la seva vessant més artística. Podrem gaudir de música interpretada per arquitectes i donarem protagonisme a múltiples expressions artístiques com la pintura, el dibuix, la poesia, el cinema o el video mapping realitzats per arquitectes de la nostra comarca, en el marc d'un sopar informal.

La Trobada se celebrarà en un meravellós entorn, la Casa Alegre de Sagrera. Reformada el 1911, és un magnífica mostra del Modernisme en un habitatge de la burgesia industrial catalana de l'època, obra de l'arquitecte municipal Melcior Vinyals. Hi farem una visita guiada a les 19.30 h. Us recomanem que us hi apunteu!

Descarrega aquí la invitació, amb el programa detallat.

Podeu inscriure-us a la Trobada mitjançant el telèfon 93 731 59 80 o bé per mail a valles@coac.cat.

Versió per a imprimirPDF version