Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova Bauhaus Europea

Nova Bauhaus Europea: Balanç i perspectives de futur

Imatge: 
Nova Bauhaus Europea
El proper 15 d’abril tindrà lloc a l'Auditori del Palau de la Generalitat una jornada informativa sobre la Nova Bauhaus Europea, on es tractaran les línies d’actuació, s’explicaran les oportunitats de finançament que se’n deriven, i coneixerem de primera mà projectes guanyadors i diverses experiències d'aquesta iniciativa.

L’acte està coorganitzat conjuntament per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Delegació del Govern, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la Fundació Mies van der Rohe.

Comptarà amb la participació de Greta Tresserra, vocal de Sostenibilitat, Innovació i Relacions Internacionals del COAC, que presentarà i moderarà la taula rodona "La Nova Bauhaus Europea a Catalunya".

A nivell institucional, participaran en la jornada Iñaqui Carnicero, secretari general d’Agenda Urbana, Habitatge i Arquitectura del Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana; Meritxell Serret, consellera d’Acció Exterior i Unió Europea de la Generalitat, i Agustí Serra, director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura del Departament de Territori.

Consulta el programa de la jornada

Nova Bauhaus Europea
El projecte de la Nova Bauhaus Europea és una iniciativa de la Comissió Europea que neix el 2021 com a part del Pacte Verd Europeu. Es tracta d'un projecte multidisciplinari que se sustenta en tres pilars fonamentals –la sostenibilitat, la inclusió i la bellesa– mitjançant la implicació de diferents actors de la societat, amb la intenció de cercar un futur sostenible i reflexionar sobre com han de ser els espais on s’ha de desenvolupar la vida de la ciutadania. 

Versió per a imprimirPDF version