Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

"Absolutament moder(rr)ns": Flexo Arquitectura / Goig / MAIO

Imatge: 
© Moisés Puente
El 7 d'abril a les 19.30 h s'impartiran les conferències dels estudis barcelonins Flexo Arquitectura, GoigMAIO, que seran seguides de la inauguració de la segona de les "Accions a l'altell", a càrrec de l'artista Lucía C. Pino i Guillermo Santomà. 

Flexo arquitectura es va fundar el 2002 a Barcelona i està compost per Bàrbara Vich, Aixa del Rey i Tomeu Ramis. La seva obra ha estat publicada en nombroses revistes especialitzades i ha format part de diverses exposicions col·lectives. Han rebut diversos premis del arquitectura, com diverses categories dels Premis AJAC, el Premi Ciutat de Palma o del Col·legi d'Arquitectes Balear. 

GOIG és una plataforma de producció arquitectònica que busca el delit d’habitar des de l’eco-consciència. GOIG va ser fundat el 2015 per Pol Esteve i Miquel Mariné a cavall entre Barcelona i Londres. Ambdós es dediquen a la docència; Esteve imparteix classes a l'Architectural Association de Londres i Mariné ha impartit classes a la ETSAV, Chelsea College of Art (UAL) i l’IED. Esteve és doctorant a The Barttlet (UCL). El seus treballs han obtingut premis com Miquel Casablanques, LAUS d’Or, Barcelona Producció i FAD de l’opinió. 

MAIO és un estudi d'arquitectura amb seu a Barcelona compost per María Charneco , Guillermo López , Alfredo Lleida i Anna Puigjaner . Els seus membres han impartit conferències a Espanya ia Estats Units i la seva obra ha estat publicada en revistes com Domus, AIT, Volume , Blueprint , A10 o Detail , i ha obtingut diversos premis. Els membres de Maio combinen activitats professionals amb acadèmiques , d'investigació i editorials. Actualment formen part de l'equip editorial de la revista Quaderns d' Arquitectura i Urbanisme i imparteixen classes a les escoles d'arquitectura ETSAB i ETSAV. 


Patrocina:  

Versió per a imprimirPDF version