Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Sessions d'Urbanisme Comparat: Suïssa

Imatge: 
© Cristian Bortes (flickr)
La sessió dedicada a Suïssa queda posposada. Tan bon punt tinguem més informació, la nova data es publicarà al web.

L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del Col·legi d'Arquitectes (AAUC) reprèn el 4rt Cicle d’Urbanisme Comparat amb una sessió dedicada a Suïssa, a càrrec de Paul Kungurov.

Suïssa es caracteritza per un escàs espai habitable (13.000 km2) i un elevat dinamisme econòmic, fet que produeix una forta pressió urbana al territori. Tot i que el país no posseeixi grans ciutats, el seu nivell d'urbanització és avançat i està compost per una xarxa de nombroses ciutat petites i mitjanes. L'alta densitat de població i la conservació dels espais naturals comporta la instauració d'una estratègia de planificació urbana adaptada, tenint en compte l'estructura política del país.

El tema de la sessió es basarà en presentar el funcionament de la planificació urbana a Suïssa. Es tractaran en particular els diferents tipus de plànols i eines de planificació urbana del territori. La presentació prendrà com a exemple la província de Vaud (Canton de Vaud).

Paul Kungurov és un arquitecte urbanista de nacionalitat suïssa, diplomat en arquitectura a la Universitat de Ginebra, Suïssa. Actualment treballa en el Departament d'anàlisis urbans a la província de Vaud.
Versió per a imprimirPDF version