En aquesta nova edició, la jornada, que la presentarà el periodista Josep Puigbó, està dividida en quatre taules temàtiques sobre aspectes que incideixen plenament en la indústria turística: l'aigua, la intel·ligència artificial, la identitat gastronòmica, l'oferta cultural i les propostes turístiques emergents.
Programa
9.15 h - Sessió obertura
9.30 h - Les aigües
- Joan Gaya, enginyer industrial
- José Luis de Vicente, director del Museu del Disseny de Barcelona
- Xavier Grasset, periodista TV3
10.25 h - Intel·ligència artificial i turisme
- Genís Roca, president de la Fundació Puntcat
- Karina Gibert, enginyera informàtica i professora de la UPC
- Laura Rosel, periodista i directora de comunicació de la Universitat de Barcelona
11.20 h - Cafè i descans
11.50 h - Propostes turístiques emergents a l’Empordà
- Maria Baró. Celler Peralada. Arquitectura i vins
- Ignasi Mas Bagà. Girona Football Academy Puma
- Montse Faura. Brots. Festival de tardor
- Miquel Curanta. Periodista Ràdio Capital
12.10 h - Identitat gastronòmica d’una destinació
- Joan Roca, cuiner i copropietari del Grup Roca.
- Nandu Jubany, cuiner i propietari del Grup Jubany.
- Trinitat Gilbert, periodista del Diari Ara.
13.05 h - L'oferta cultural a les destinacions turístiques
- Jordi Martí Grau, secretari d’Estat de Cultura.
- Ingrid Guardiola, realitzadora, productora i assagista cultural catalana.
- Jaume Serra, delegat de Prisa Media a Catalunya.
14.00 h - Relat.
A càrrec de Joaquim Nadal.
14.20 h - Cloenda institucional
14.45 h - Dinar a peu dret als jardins del Castell
INSCRIPCIONS
Preu: 35,00 € (inclou jornada i dinar)
Inscriu-t’hi [3]
Links:
[1] http://coac.arquitectes.cat/sites/default/files/tts-2025.png
[2] http://coac.arquitectes.cat/ca/javascript%3Ahistory.back%281%29
[3] https://815qt.r.sp1-brevo.net/mk/cl/f/sh/6rqJfgq8dIPRQBlLGHCC4dzLw4C/hRU1M_1aACKp
[4] http://coac.arquitectes.cat/ca/printpdf/print/32860