Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L'ARQUINFAD CONVOCA ELS PREMIS FAD D’ARQUITECTURA I INTERIORISME 2023 I ELS PREMIS HABITÀCOLA

Imatge: 
© ArquinFAD
L'ArquinFAD ha obert la convocatòria de la 65a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2023. Enguany presidirà el jurat l’interiorista i dissenyador industrial Francesc Rifé, acompanyat per Xavier Delgado, Carme Fiol, Uriel Fogué, Patrícia Santos Pedrosa i Jelena Prokopljević.

La convocatòria consta de quatre categories –Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres– a les quals es podran presentar totes aquelles obres acabades entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2022 en l’àmbit de la Península Ibèrica i les illes.

Així mateix, es convoca la 18a edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica, a la qual poden presentar-se els treballs publicats en l’àmbit de la Península Ibèrica, amb data de publicació original del 2022. El jurat d’enguany està integrat per l’arquitecta Anna Martínez Duran com a presidenta i els vocals Rafael Gómez-Moriana i Lluís Alexandre Casanovas Blanco.

Finalment, es convoquen els Premis FAD Internacionals. En aquesta 10a edició, i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món, es podran presentar les obres acabades entre l’any 2020 i el 2022, ambdós inclosos. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la Península Ibèrica i les illes. El jurat està integrat per l’arquitecte Joan Roig com a president i els vocals Olga Felip i José Zabala.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material finalitzarà a les 12 h del dimecres 25 de gener de 2023.

Per a més informació sobre la convocatòria, consulteu el web d'ArquinFAD.

Paral·lelament, també ha obert la convocatòria pels Premis Habitàcola, que enguany celebren la 35a edició. Es tracta d'un certamen adreçat a estudiants amb l'objectiu de difondre la importància de la creativitat, el compromís social i el rigor professional entre els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents. 

La temàtica escollida per a aquests premis sempre ha tractat aspectes rellevants per a la societat i ha abordat problemàtiques actuals sense resoldre. En aquesta edició, sota el títol 'In Between', plantegen una reflexió sobre el disseny dels espais de transició interior-exterior dels habitatges.

El jurat estarà format per Bet Capdeferro com a presidenta i Judit Bustos, Sander Cornelius Laudy i Marc Aureli Santos com a vocals.

La data límit de recepció de propostes i publicació és el dilluns 27 de març de 2023, a les 23.59 h.

Per a més informació sobre la convocatòria, consulteu les bases dels Premis Habitàcola.

1/12/2022
Tornar