Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

sistema de votació

En aplicació dels Estatuts col·legials i Reglament Electoral del COAC, el vot electrònic serà l'única modalitat de vot. Es tracta d'un sistema segur, pràctic i completament confidencial, alhora que permet que l'elector pugui votar de manera remota a través de qualsevol dispositiu electrònic amb connexió a Internet.

Horaris de votació
a) De forma remota: des de les 9 h del 16 de maig fins a les 20 h del 17 de maig. Es podrà fer des de qualsevol dispositiu electrònic amb connexió a Internet (els sistemes operatius s'especificaran a les Normes electorals).

b) Presencialment al COAC, des dels terminals electrònics de votació habilitats a les seus col·legials: el 17 de maig (de 9 a 20 h).

Obtenció de les credencials per votar
Per poder votar caldrà acreditar-se a l'espai electrònic de votació amb l'identificador i clau d'accés facilitats prèviament. Les credencials s'enviaran  telemàticament als col·legiats que tinguin correctament informat i actualitzat al COAC el correu electrònic i el mòbil per a notificacions (podeu fer la comprovació a través de la Secretaria Virtual abans del 13 de maig).

En cas de tenir les dades correctament informades:

1 - El mateix dia d'inici de la votació remota (16 de maig), el COAC enviarà un correu electrònic amb un enllaç personalitzat d'un sol ús que conduirà a la plataforma electrònica d'obtenció de credencials.

2 - La plataforma electrònica demanarà una pregunta de seguretat per confirmar la identitat de la persona que ha de votar.

3 - Un cop validada la pregunta de seguretat, les credencials per poder votar s'enviaran per SMS al mòbil de contacte per a notificacions que es tingui comunicat al COAC.

Per aquest motiu, és molt important comprovar les dades —correu electrònic i mòbil per a notificacions— que teniu informades al Col·legi i, en cas que no siguin correctes, actualitzar-les abans del 13 de maig. Podeu accedir a les vostres dades a través de la Secretaria Virtual  dins l'apartat "Les meves dades col·legials" (caldrà que us identifiqueu amb el vostre usuari i contrasenya de col·legiats). Podeu modificar les dades seguint les intruccions d'aquest vídeo.

En cas d'haver seguit el procés i no haver pogut obtenir la contrasenya, es pot accedir novament a la plataforma electrònica i sol·licitar l'enviament d'un nou enllaç. Aquest sistema de recuperació de credencials es podrà realitzar un màxim de tres vegades

La recuperació de credencials es podrà fer fins a les 19.30 h del 17 de maig.Dubtes i consultes
S'atendran a través del telèfon d'Atenció a l'Arquitecte (93 306 78 03) de dilluns a dijous de 8.30 a 16.30 h i divendres de 8.30 a 14 h o bé enviar un correu electrònic a eleccions2022@coac.net