Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Concurs per al projecte de comissariat que representarà Catalunya i Balears a la Biennal de Venècia 2023

Imatge: 
© Institut Ramon Llull
L'Institut Ramon Llull convoca un concurs públic per escollir el projecte de comissariat per a la participació de Catalunya i Balears a la 18a edició de la Biennal d'Arquitectura de Venècia, que tindrà lloc del 20 de maig al 26 de novembre de 2023.

El concurs està obert a professionals i empreses interessats que compleixin els requisits descrits a les bases.

Selecció en dues fases
A la primera volta cal presentar un currículum vitae i una proposta de màxim 2 pàgines que reflecteixi les idees generals del projecte, així com la documentació administrativa que es detalla a les bases. Es poden presentar propostes fins al dimecres 29 de juny a les 23.59 h.

El comitè d’experts escollirà un màxim de tres propostes finalistes per participar a la segona volta. La seva decisió es comunicarà a partir del dimecres 6 de juliol.

Els finalistes hauran de presentar una proposta que desenvolupi els continguts i el plantejament formal presentats a la primera volta, una proposta de disseny museogràfic i un pressupost abans del 18 de juliol. El 25 de juliol, els finalistes hauran de defensar la seva proposta, de manera presencial, davant el comitè d’experts. Aquest mateix dia, un cop finalitzin les presentacions, es deliberarà i es donarà a conèixer el nom de projecte guanyador.

El COAC participa al comitè d'experts
El comitè d’experts d’aquesta edició està format pels següents professionals:

La presidència recau en Eva Franch i Gilabert, arquitecta i codirectora artística de Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona.

Els vocals seran Guim Costa i Calsamiglia, degà electe del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i Inés de la Rivera Marinel·lo, vocal de Recerca, Educació i Universitats del COAC, amb un únic vot; Elvira Dyangani Ose, directora del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA); Jaume Mayol, arquitecte i codirector de TEd’A arquitectes, i Olga Subirós, arquitecta i comissària de l’exposició catalana a la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2021 (AIR/ARIA/AIRE)

Consulteu les bases
 
 
14/06/2022
Tornar